22 de març, Dia Mundial de l’Aigua

L’Asssamblea General de les Nacions Unides va designar el 22 de març de 1993 com el primer Dia Mundial de l’Aigua.  Des d’aleshores se celebra anualment per tal de reivindicar la importancia de l’aigua dolça, la seva gestió sostenible i justa.

Així doncs, el Dia Mundial de l’Aigua commemora aquest recurs natural com un element essencial per la vida.

Arrel d’aquesta data volem donar a conèixer recursos interessants que, diverses administracions, posen a l’abast de tothom:

Sabies que la “petjada hídrica” mitjana al món occidental se situa al voltant dels 5.400 litres per persona i dia? Això equival al consum d’una piscina olímpica per persona i any. A través de l’aplicació “El comptador de la petjada hídrica” podràs visualitzar quina és la teva petjada hídrica.

Per altra banda, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, en el marc del Dia Mundial de l’Aigua, ofereix una recopilació de recursos per aprendre a estalviar aigua a casa, un benefici econòmic i ambiental per a tothom

Des de L’OCUC volem recordar l’alta repercussió que té el tipus de consum que decideix fer cadascú. En el cas de l’aigua, defensem, més que mai, fer-ne un consum responsable i conscient.

Sigues el primer a comentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*