Assemblea de L’OCUC 2020

El passat dijous dia 16 de juliol l’Organització de Consumidors i Usuaris de Catalunya va celebrar l’Assemblea General. Enguany de caràcter ordinari i extraordinari amb motiu de la renovació de tres càrrecs membres de la Junta Directiva de l’entitat.

Aquesta va tenir lloc a l’espai de Torre Jussana, però amb la voluntat d’adaptar-se a la nova normalitat i garantir la seguretat dels socis, aquest any també s’hi va poder assistir de manera telemàtica.

L’inici de l’assemblea va ser a les 18:30 h en segona convocatòria. Abans, la tècnica jurídica de L’OCUC va oferir una xerrada informativa dels drets que tenen els consumidors a conseqüència de la crisi sanitària que hem patit basada en el contingut de la guia de consum que el gabinet de l’entitat ha anat realitzant durant aquests mesos.

Seguint l’ordre del dia a l’assemblea ordinària es va exposar per part de la presidenta Anna Tardà, el pla d’activitats, la memòria de l’any anterior i els pressupostos de l’entitat. Posant èmfasi que l’organització ha continuat donant servei als socis durant l’estat d’alarma i, també, exposant els descomptes que es fan des del passat mes de juny pels nous socis i per aquells que ja ho eren. Seguidament, es va donar pas a l’assemblea extraordinària amb l’aprovació de la renovació dels càrrecs de presidenta, la Sra. Anna Tardà, el secretari Sr. Josep Penedès i la vocal dos, Sra. Beatriz Martínez. A més, es va aprovar la modificació de l’Estatut de l’entitat perquè en pròximes edicions es puguin continuar realitzant de manera virtual i els socis hi puguin intervenir i votar de la mateixa manera que presencial.

Sigues el primer a comentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


thirteen − 1 =