Com et podem ajudar des de L’OCUC?

L’OCUC és una entitat sense ànim de lucre que va ser creada l’any 1978. Des d’aleshores i, entre d’altres, té per objectiu la defensa dels drets dels consumidors i usuaris.

Amb l’entrada en vigor de l’estat d’alarma i el confinament d’aquests darrers mesos, així com, durant la desescalada que ja s’està produint, alguns dels drets dels consumidors s’han pogut veure afectats. Un viatge que no s’ha pogut realitzar, el tancament del gimnàs o l’anul·lació d’un curs d’anglès.

Els consumidors tenen dret a reclamar i que es facin valer els seus drets. És per això que des de L’Organització de Consumidors i Usuaris de Catalunya ajudem i assessorem els socis mitjançant la mediació a resoldre els conflictes de consum que els sorgeixin, acompanyant-los des de l’inici fins a la resolució del cas.

D’acord amb la situació actual i, amb la gran afectació que han patit i pateixen els consumidors i usuaris l’organització vol estar al seu costat i, és per això que s’ofereix un descompte per a unir-se a l’entitat.

Consulta per més informació sobre com fer-se soci aquí. https://ocuc.cat/t-ajudem/

Sigues el primer a comentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × four =