Nou taller del projecte La cultura de l’aprofitament alimentari a les llars

Des de L’OCUC estem duent a terme un projecte de participació ciutadana que pretén reduir el malbaratament alimentari a les llars. Estem molt contents d’anunciar-te la propera activitat d’aquest projecte: un taller participatiu el 26/09 al Centre Cívic Cabot i Barba de Mataró (Plaça Miquel Biada, 5) on també hi haurà un berenar d’aprofitament per a tots els assistents. T’hi esperem!

A través del format World Cafe es realitzarà una activitat per promoure la sensibilització i el pensament conjunt sobre possibles solucions al problema del malbaratament alimentari a les llars.

Per assolir aquest objectiu es crearan petits grups coordinats per un dinamitzador que introduirà diverses temàtiques com:

  • Hàbits i bons costums per minimitzar el malbaratament alimentari
  • Tècniques culinàries d’aprofitament
  • Estratègies socials per trobar una sortida digne als sobrants de menjar

La sessió estarà encapçalada per una petita xerrada de la mà d’una experta que exposarà les principals dades de la problemàtica del malbaratament i com a cloenda els participants podran gaudir d’un berenar d’aprofitament on convidem a tots els comerços de la zona a participar cedint els seus productes sobrants.

Per a més informació truca al 93.417.47.37 o contacta al mail campanyes@ocuc.cat

I si encara no has contestat l’enquesta, ets a temps de fer-ho!

Participa a aquesta jornada de pensament col·lectiu, junts dissenyarem solucions a la problemàtica del malbaratament alimentari a les llars.

Sigues el primer a comentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


18 − 16 =