Productes ecològics i consum responsable a la Fira Biocultura 2019

Entre el dijous 9 i el diumenge 12 de maig s’ha celebrat al Palau Sant Jordi de Barcelona la Fira Biocultura 2019 dedicada als productes ecològics i al consum responsable. En aquesta 26a edició han comptat amb més de 700 expositors sobre alimentació bio, cosmètica ecològica, turisme responsable, artesania i salut.

Des de L’OCUC hem estat presents a la Fira dins el marc de la campanya Consum de Proximitat, iniciada aquest mes de maig, i amb la qual ens proposem els propers mesos conscienciar a les persones consumidores sobre l’origen dels productes que compren.

A la fira hem pogut conèixer diversos estands de productes de proximitat de cooperatives, agricultors i artesans de Catalunya. El Biocultura dedica una part important a l’alimentació, la part central del Palau Sant Jordi, i diversos espais per fer tallers, showcookings i conferències, entre d’altres. A banda d’això, també hi ha una zona a l’aire lliure amb ecofoodtrucks, música i activitats pels més petits.

L’Associació Vida Sana és qui organitza el Biocultura, que té presència a altres ciutats com a Madrid, València i Sevilla. Aquest any han superat la xifra de l’any anterior de 74.000 visitants. L’objectiu de l’associació és poder donar un impuls al sector ecològic de Catalunya.

Sigues el primer a comentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


five × one =