Tot el que cal saber sobre la factura de la llum

Aquest dimecres 16 de gener L’Organització de Consumidors i Usuaris de Catalunya (L’OCUC) ha començat el cicle de xerrades gratuïtes a Mataró. El Centre de Formació Permanent Tres Roques ha acollit aquesta primera trobada en que l’especialista de L’OCUC, Eusebi Vidiella, ha parlat sobre les especificitats de la factura de la llum.

La sessió ha començat amb una explicació detallada dels elements que conformen la factura de la llum com són la potència contractada, que és la quantitat de kilowatts que necessitem a la nostra llar, l’energia consumida, és a dir, el que consumim en un període de temps, i altres aspectes com els impostos o el lloguer d’equips.

En la segona part de la xerrada es va obrir un torn de preguntes perquè els assistents poguessin consultar els seus dubtes sobre les factures.

Les propera xerrada serà el dimecres 6 de febrer al mateix Centre Tres Roques de Mataró a les 19h. Cal inscriure’s mitjançant el correu tresroques@ajmataro.cat o el telèfon 937582475, indicant si participareu a totes les sessions del seminari o en alguna en concret.

1 Trackback / Pingback

  1. El Quilowatt més barat és aquell que no es consumeix - L´Ocuc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


4 − four =