Alerta sanitària pel producte Nectar of bio – Les Cosmétiques Design Paris. Serum firmeza.

Apr 4, 2024Actualitat, Blog, Notícies

En data 4 d’abril de 2024, la Direcció General d’Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha informat de la retirada d’un lot del producte Nectar of bio – Les Cosmétiques Design Paris. Serum firmeza. 

La retirada d’aquest producte ve causada per una detecció en el mateix producte d’un risc per a persones immunocompromeses, ja que aquest conté la presència del bacteri Burkholderia cepacia.

Aquest producte cosmètic no compleix el reglament (CE) 1223/2009.

La distribució del producte és realitzada per Carrefour España.

Vist això, l’ Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris ha ordenat, com a mesures cautelars: el cessament de la comercialització del lot afectat d’aquest producte, la retirad del mercat de les unitats del lot afectat i la recuperació de les unitats del lot afectat que puguin tenir els consumidors.

Es recomana, des del portal de la Direcció General d’Ordenació i Regulació Sanitària als  consumidors i usuaris:

  • No adquiriu cap unitat del lot afectat d’aquest producte.
  • Si disposeu d’alguna unitat del lot afectat d’aquest producte, deixeu-la d’utilitzar de manera immediata i contacteu amb Carrefour España per gestionar la devolució de les unitats de què disposeu.

Per tal de resoldre qualsevol qüestió relacionada amb aquesta alerta sanitària, el Departament de Salut posa a disposició dels consumidors l’adreça de correu electrònic: controlfarmaceutic.salut@gencat.cat , els quals han d’enviar un correu indicant en l’assumpte del correu, la referència i la marca i nom comercial del producte afectat.