Dia del consumidor – Acció conjunta altres entitats

Mar 11, 2024Actualitat, Blog

Celebració del dia del consumidor

En la societat actual, marcada per un consum accelerat, globalitzat i canvis constants, la celebració del Dia del Consumidor adquireix una dimensió especial; representa una oportunitat per atorgar valor al paper que les associacions de consumidors i usuaris juguem en la defensa dels nostres drets.

Per primera vegada, les associacions de consumidors més representatives de Catalunya hem decidit unir-nos per organitzar una jornada destinada a celebrar el Dia del Consumidor i, alhora, col·laborar de forma conjunta en la defensa d’aquests drets fonamentals.

Amb aquest propòsit, hem preparat dues taules. La primera se centra en l’alimentació, abordant temes com l’increment del preu de la cistella de la compra i la promoció dels productes de proximitat, amb un especial èmfasi en la importància de fomentar una alimentació saludable.

La segona taula se centra en l’àmbit de l’habitatge, un àmbit que ha experimentat canvis significatius recentment. Considerem essencial que els consumidors coneguin l’impacte d’aquests canvis, tant en l’adquisició com en el lloguer d’habitatges.

El nostre propòsit és demostrar el nostre compromís en proporcionar informació detallada sobre les qüestions més rellevants per als consumidors en la seva vida quotidiana, destacant com aquests canvis poden afectar-nos. Per això, oferim orientació per abordar aquestes qüestions amb responsabilitat i coneixement.

Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquesta jornada. La vostra participació és fonamental per fer de la defensa dels drets dels consumidors una prioritat compartida.