El Grup Palacios demana no consumir les seves truites pel recent brot de botulisme

Jul 20, 2023Actualitat, Notícies

El Grup Empresarial Palacios Alimentació ha alertat aquesta matinada als consumidors que s’abstinguin d’ingerir i retornin a la botiga les truites envasades que fabriquen. Aquests productes han estat relacionats amb un brot de botulisme que ha deixat fins ara 7 casos en varies comunitats autònomes.

Sol·licita en un comunicat que tots aquells que hagin adquirit un d’aquests productes s’abstinguin de consumir-lo i procedeixin a la seva devolució al punt de venta on el van adquirir, on el seu import serà retornat. Aquestes truites de patates es poden comprar en els següents supermercats: Auchan, Eroski, Consum, DIA, Ametller, Condis, El Corte Ingles, Carrefour, ChefSelect, Unide, Alipende i Rikissimo.

L’empresa diu també haver decidit “voluntàriament, per precaució, retirar les truites dels punts de venta i detenir temporalment la seva fabricació”.

El Grup Palacios ha assegurat haver adoptat totes les mesures necessàries per detectar una possible causa i les seves instal·lacions han estat inspeccionades. També ha subratllat que està col·laborant amb les autoritats sanitàries per aclarir aquest episodi el més aviat possible i ha demanat disculpes als seus clients per les molèsties que hagin pogut estar causades.