Enquestes sobre consum

Mar 18, 2022Blog

A partir d’avui, des de L’OCUC llançarem una sèrie d’enquestes mensuals dirigides a tots els consumidors i consumidores. Aquestes enquestes es basaran en una sola pregunta curta, clara i concisa que servirà per fomentar un consum més responsable i pròxim.

L’objectiu d’aquesta proposta és promoure, informar i educar sobre temes com el consum responsable, malbaratament alimentari, medi ambient, entre molts altres.

Per tal que tant associats com la ciutadania hi puguin participar, publicarem la mateixa pregunta en dues plataformes socials simultàniament: al nostre perfil de Twitter i al d’Instagram. A Twitter es presentarà un tuit en format d’enquesta, on seguidors i no seguidors podran votar o escollir la resposta que considerin correcta (segons la pregunta en qüestió). A Instagram l’enquesta apareixerà als Stories del perfil, qualsevol persona que accedeixi al perfil i visualitzi la història d’Instagram podrà pitjar en la resposta que vulgui. Immediatament després de triar una de les opcions, es podrà conèixer el percentatge de vots que ha obtingut cada una. D’aquesta manera el màxim de consumidors possibles ens podrà fer saber la seva opinió o coneixement sobre tot tipus de temes relacionats amb el consum. Un cop donem per acabada l’enquesta publicarem informació en referència a l’aspecte tractat

A continuació, podeu accedir a l’enquesta d’avui des de Twitter i des d’Instagram. Les pròximes setmanes podreu contestar l’enquesta directament des dels nostres perfils a les xarxes socials, per on continuarem informant de les següents enquestes.

Us convidem a tots i a totes a participar!