Benviguts/des!
Ens complau anunciar una sèrie de tallers únics i molt interessants en relació al projecte sobre el Malbaratament Alimentari en el que estem treballant des de l’organització. Les dates dels tallers seran les següents:
Dates dels pròxims tallers
- Dimarts 2 de Setembre – MATARÓ. Centre Cívic Cabot i Barba Plaça Miquel Biada, 5.
- Divendres 5 de Setembre – CABACÉS, Tarragona. Societat Recreativa La Unió. C/del Mig, 45.
- 3a setmana de Setembre – Sant Martí, BARCELONA. (data i lloc a concretar)
Aquests són tallers oberts a tothom, on es pretén divulgar i conscienciar sobre l’ús del menjar; indagar en tècniques i receptes de tota la vida; i descobrir els propis beneficis de fer una cuina sostenible a casa.
En què consisteix el taller concretament?
Enguany Catalunya és Regió Mundial de la Gastronomia i és l’excusa perfecta per posar en valor la cuina catalana i fer el vincle amb l’aprofitament! En el taller començarem amb un exercici que ens porti als nostres plats d’infància i parlarem del nostre patrimoni culinari i els seus beneficis per la salut, el territori i el planeta amb una mirada transversal a tot el cicle alimentari des del camp al plat!