Tenim notícies: última oportunitat!
Avui ja portem realitzats 3/4 tallers del projecte sobre el Desaprofitament Alimentari! Això significa que només queda 1…
Ha estat una jornada curta però molt intensa i rica en coneixements.
En aquestes edicions ja passades, hem comptat amb la presència d’una audiència molt entesa i sàvia, amb la qual hem pogut crear un espai molt entranyable en el qual debatre sobre tots els temes tractats per Gaby Susanna, la nostra experta en desaprofitament alimentari de la *PAA (Plataforma *Aprofitem *els *Aliments).
Quan i on
- Dilluns 15 de Setembre, a les 11h del matí.
- Districte de Sant Martí, BARCELONA (08020)
- C/ Bac de Roda, 190. Centre Cívic i Comunitari Barcelona – Bac de Roda.
Per què volem que vinguis?
Creiem que és una proposta molt valuosa per a prendre consciència del món que ens envolta, del que ens embenin i del que no sempre es compta.
Si t’interessa, a més d’aprendre a consumir de forma més responsable i beneficiosa per a tu i els teus, aquesta és l’única edició que es farà del taller.
Què t’emportaràs:
- Una mirada més crítica i conscient sobre el desaprofitament alimentari.
- El plaer de compartir sabers de cuina i descobrir els dels altres.
- Una estona enriquidora amb amics, família o qui vulguis portar.
- El conèixer projectes i iniciatives que ja estan lluitant contra el desaprofitament.
- Tècniques d’abans que avui continuen sent clau per a viure de forma més sostenible i saludable a casa.
Recordem que són tallers oberts a tothom!!
En què consisteix el taller concretament?
Enguany Catalunya és Regió Mundial de la Gastronomia i és l’excusa perfecta per posar en valor la cuina catalana i fer el vincle amb l’aprofitament! En el taller començarem amb un exercici que ens porti als nostres plats d’infància i parlarem del nostre patrimoni culinari i els seus beneficis per la salut, el territori i el planeta amb una mirada transversal a tot el cicle alimentari des del camp al plat!
Vine i descobreix la cuina i el consum responsable de manera única!